AZ EGYESÜLET

Magyar Fatshani Wing Chun Harcművészeti Sportegyesület

Si-fu Budai István vezetőedző

Budai István 1970-ben született. Gyermekkorát a Szolnok megyei nagyközségben, Fegyverneken töltötte. Habár ez akkor még nem fogalmazódott meg benne, már ezekben az időkben is vonzódott a harcművészetekhez.
Az általános iskolai tornász csapat aktív tagjaként, kimagasló eredményeket ért el talaj-, gyűrű-, és korlátgyakorlatokban. Első helyezést kapott, több ízben, megyei és országos versenyeken is. 1983-ban a torna mellett ismerkedni kezdett, a gyermekkori verekedések hatására, a lakóhelyén működő kempo iskolával.
Az iskolavezető edzője ekkor Ridui László volt, aki a harcművészet alapjait határozottan, keményen oktatta. Néhány hónap után István már biztosan tudta, hogy a harcművészetekkel is foglalkozni szeretne. Ez, az évek előre haladtával be is bizonyosodott.
A kempo iskola megszűnését követően, 1985-től beiratkozott a törökszentmiklósi boksz iskolába, az akkori vezetőedző, Zakar Mihály kezei alá.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezni lehet az edzések ideje alatt az adott helyszínen Si-fu Budai István vezetőedzőnél
vagy a +36 30 218 6971-es telefonszámon,
illetve a budai@fatshaniwingchun.hu e-mail címen.

Helyszín

Biatorbágy Szentháromság tér 6. sz. (Biatorbágyi Általános Iskola tornaterme)

Térkép

Támogass Minket!

Kedves Egyesületi Tagok, Tanítványaim, Szülők!

Kérlek benneteket, hogy adótok 1 %-ával támogassátok egyesületünket!

A kapott támogatásokból tudjuk fenntartani az egyesület működését, versenyekre járni, edzőtábor járulékos költségeit fedezni, közösen használt sporteszközöket vásárolni, házibajnokságot finanszírozni. Az tőletek kapott támogatásokkal is hozzájárultok az egyesület utánpótlás válogatottjának versenyeztetéséhez. Segítünk azoknak a gyerekeknek, akik anyagi lehetőségeik miatt nem tudnak, vagy részben tudnának a nyári edzőtáborban részt venni. Segíthettek azzal is, ha be tudtok szervezni barátokat, családtagokat, munkatársakat az adományozásra.

Szeretnék köszönetet mondani a tavalyi évben összegyűlt összegért a támogatóknak, ennek az összegnek a segítségével sikerült az év végi házibajnokságot megszervezni és lebonyolítani.

Az egyesület neve: Magyar Fatshani Wing Chun Harcművészeti Sportegyesület
Adószáma: 18829156-1-13
Nyilvántartási száma: 1387

Segítségeteket előre is köszönöm!
Si-fu Budai István

Egyesületünk tagjai

Partnereink